top of page

4 simple trin til økonomisk og forretningsmæssig succes!

Hvad skaber økonomisk og forretningsmæssig succes?

Mængden af faktorer, der spiller ind, er jo enorm, men nogle enkle årsagssammenhænge driver mere end andre. Disse er universelle og evigt gyldige. I dette blogindlæg følger jeg pengesporet og ser, hvad der virkelig driver succesfulde forretninger. 


Den første faktor er lidt logik for burhøns: Glade kunder = omsætning. En af de vigtigste drivere for omsætning er at gøre kunderne glade igen og igen. Kort sagt skal du skabe  fremragende kundeoplevelser på en konsistent og vedvarende måde. Både "vedvarende" og "fremragende" er nøgleord her. Vedvarende, fordi du ikke tjener penge ved kun at være god engang imellem – lejlighedsvis er simpelthen ikke nok til at skabe overlegen kundetilfredshed. 


Overlegen kundeservice efterlader et varigt indtryk.

At være fremragende handler ikke kun om at gøre dit job korrekt og præcist efter standarder og forskrifter. Det handler om at skabe en oplevelse, som kunden husker – på den gode måde. Det er at efterlade et varigt indtryk, hvor kunden sidder tilbage og tænker: "Wow, det her var noget særligt!"


Det kommer nok ikke som en kæmpe overraskelse, at konsistent og fremragende kundeoplevelser er en vigtig nøgle til økonomisk succes. Men har du egentlig tænkt over, hvad det betyder for dig og dit team? Kort sagt betyder det, at alle i teamet er vigtige – ikke kun de bedste medarbejdere. Det er hele teamets niveau I bliver vurderet på og teamet er kun så godt som det svageste led i kæden, og derfor er det afgørende at styrke netop det led, hvis du vil sikre succes.


Mere frugt i frugtskålen er ikke et magisk middel!.

De medarbejdere, der udgør det svageste led, vil ofte være demotiverede, uengagerede og måske ligeglade. At give superflex-dage, flere ugers barsel, mere frugt i frugtskålen eller et fodboldbord i opholdsrummet er bare ikke magiske midler, der ændrer på deres mindset. Det er alt sammen dejlige tiltag, men her handler det om at få dem begejstrede for, hvad de laver. At de ser mening i det, de gør; at det føles vigtigt, og at de forstår deres egen rolle i det større billede.


Begejstring smitter – og skaber resultater.

Begejstring kommer af energi, og begejstring er som at gabe – det smitter på alle i nærheden. Hvis du vil skabe den konsistente, vedvarende og fremragende kundeoplevelser, der fører til økonomisk succes, så skal du arbejde på, hvordan du får mere energi, entusiasme og begejstring ind i dit team.



Begejstrede medarbejdere skaber glade kunder.

Det hele starter med dig. Som leder handler det ikke kun om at sørge for, at folk møder op til tiden, når deres to-do-liste og lægger en acceptabel indsats. Det kræver en leder, der kan skabe og fastholde ægte begejstring – en leder, der går forrest og viser, at det ikke kun handler om at gøre tingene rigtigt, men om at gøre dem med passion. Det siger rigtig meget om ens karakter som leder, for det kræver at man tør eksperimentere med sin egen energi og ved, hvad der skaber begejstring hos sig selv – og hvad der dræner engagementet.


Når du har den klarhed som leder, er det meget nemmere at smitte andre med din begejstring. Begejstrede og engagerede medarbejdere skaber vedvarende og fremragende kundeoplevelser. Og når det er på plads, er vejen til økonomisk succes meget mere lige.


Hvis blogindlægget har givet dig lyst til at arbejde med din egen energi, så læs også dette blogindlæg: Hvordan får du mere energi ind i dit ledelsesrum? (milleschou.com)


Comments


066E3FAC-EC90-4473-868E-FD4B1F3032DD.PNG

Skønt at se dig her! 

Mit håb er at kunne inspirere dig en smule og måske ændre lidt på dit verdensbillede af, hvad god ledelse er. Jeg er en "people-person"; for mig er mennesker i centrum! Men lad dig ikke narre, jeg er dybt fascineret af alle de digitale muligheder, der findes. Jeg tror blot ikke, at man kan maksimere værdien af disse muligheder uden at tage højde for de mennesker, der skal sikre, at de udnyttes fuldt ud.

Inspiration lige i indbakken?

Tak for din tilmelding

bottom of page